Interieurstyling

Interieurstyling is voor iedereen.

Gaat u verhuizen, verbouwen of is uw bestaande interieur aan een nieuwe boost toe? De meeste mensen weten wel wat voor sfeer ze willen, maar vinden het lastig om keuzes te maken.

Wij komen u dan ook graag helpen met die nieuwe kleur op de muur, de juiste meubels, andere indeling van uw woonkamer of met het vinden van die leuke woonaccessoires. Dus door goed naar uw wensen te luisteren, komen we samen tot mooie ideeën en maken we een warme leef- of werkomgeving die bij u past. Wij shoppen voor u of gaan met u op shop naar de leukste woonwinkels in de buurt of naar een grote winkelketen. Voor ieder budget is er van een huis een thuis te maken

 

 

Basic: Fris, licht, leefbaar en no-nonsense: de basis van een lekker huis. De sfeer is tijdloos en persoonlijk.

Bohemien: Expressieve, gedurfde stijl met nieuwe ideeën, eigenzinnige kleuren, vintage vondsten en dierbare details van verre reizen.

Design: Doordachte vormgeving met afwisselend strakke lijnen en softdesign. Veel aandacht voor luxe en technische hoogstandjes, liefst onzichtbaar weggewerkt.

Industrieel: Van alle woonstijlen is ‘industrieel’ toch wel de meest stoere. Een interieur met veel industriële en vintage elementen.

Klassiek: Zonder al te veel krullen en marmer, maar mét gebruik van rijke materialen, donkere kleuren en oude meesters. Een kwestie van durven!

Landelijk: In een landelijke stijl kunt u heerlijk ontspannen in een sfeervolle omgeving door een rustieke en rustige sfeer.

Natuur: Eenvoudig en robuust, met liefde voor pure vormen, materialen, kleuren en veel groen!

Romantiek: Vrouwelijk met een stoere basis. Het romantische van deze woonstijlen zit ‘m in details en kleuren.