Over ons

Ik ben Diana Krigee en woonachtig met mijn man Frank en dochtertje Lina te Julianadorp.

Jaren ben ik werkzaam geweest in de horeca en de retail. In deze branches kwam mijn creativiteit niet tot uiting en vond ik het echt tijd worden om daar iets aan te doen. Het opstarten van een eigen verkoopstylingsbureau onder de naam ” Dilina”.

Aangezien ik veel interesse heb in interieur en styling, was het een logische stap om deze richting  op te gaan én mijn hart te volgen. Vanuit deze gedachte heb ik o.a een opleiding verkoopstyling/vastgoedstyling gevolgd bij het erkende “House of KIKI”. Dit opleidingscentrum is marktleider op het gebied van verkoop/vastgoedstyling en o.a. bekend van het RTL programma: Uitstel van executie met Martijn Krabbé . Tevens de MasterClass Woningfotografie gevolgd bij Theo Koeten Fotografie. (www.theokoeten.nl)

Stylisten van House of KIKI staan bekend om hun hands-on aanpak, opruimen, neutraliseren, restylen en sfeer creëren. Door deze praktische hands-on aanpak voor uw gehele woning te gebruiken kan ik in een korte tijd uw woning een totaal andere aanblik geven. Met weinig middelen wordt een groot effect bereikt!

Als gecertificeerd verkoopstyliste en verkoopcoach werk ik vanuit het oogpunt van kwaliteit, betrouwbaarheid en continuïteit.

Mijn streven als verkoopstylist is om met zo weinig mogelijk middelen een zo groot mogelijk effect te bereiken en tevreden klanten achter te laten! Dus gaat u uw woning verkopen, staat deze al langere tijd te koop of bent u toe aan een ander interieur, ik help u graag!