Tarieven

TARIEVEN

Wat kost verkoopstyling? Een belangrijke vraag, maar een nog belangrijkere vraag voor u als verkoper is: wat levert het mij op? Verkoopstyling is een investering die vaak wordt onderschat.

Woningen die professioneel verkoopklaar zijn gemaakt voordat ze in de verkoop gaan, kunnen een hogere marktwaarde toegekend krijgen. Een makelaar kan de woning hoger in de verkoop zetten waardoor er een grotere kans is op een hogere verkoopprijs. Verkoopstyling verdient zich dus altijd terug!

Verkoopstyling is maatwerk en afhankelijk van de grootte en staat van uw woning. Tijdens het advies/intakegesprek bekijken wij uw woning en bespreken we de mogelijkheden. Afhankelijk van uw wensen en budget geven wij u een kostenindicatie.

ADVIES/INTAKEGESPREK € 65,00

Gratis bij (styling) vervolgopdracht.

VERKOOPSTYLING BASIC VANAF € 395,00*

Bij deze restyling wordt slechts gebruik gemaakt van uw eigen meubels en accessoires, inclusief 6 opbergdozen en een lijst met tips voor bezichtigingen. (gratis intakegesprek )

VERKOOPSTYLING PLUS MET ACCESSOIRES vanaf  € 395,00* tot maximaal € 500,00**

Bij deze restyling wordt gebruik gemaakt van uw eigen meubels. Wij verzorgen de accessoires (speciaal voor uw woning samengesteld) en blijven in uw bezit. Inclusief gratis fotoshoot met minimaal 25 foto’s te gebruiken voor presentatie op o.a. Funda. (gratis intakegesprek)

VERKOOPSTYLING COMPLEET VANAF € 1000,00

Bij deze restyling wordt gebruik gemaakt van meubels, afgestyled voor een huiselijke sfeer. Huurperiode in overleg. Inclusief gratis fotoshoot met minimaal 25 foto’s te gebruiken voor presentatie op o.a. funda. (gratis intakegesprek)

VERHUUR ACCESSOIRES

Prijs op aanvraag.

FOTOGRAFIE € 125,00

Professionele fotoreportage van 18-25 foto’s, geleverd op USB-stick.

INTERIEURSTYLING

Prijs op aanvraag.

Open huis vanaf € 40,00

Een uur voor aanvang van het Open Huis komen wij helpen de puntjes op de i te zetten, zoals tijdens de restyling. Ook kunnen wij blijven tijdens het Open Huis om u te ondersteunen en de kijkers te overtuigen hoe leuk uw huis is!. Kosten zijn € 40,00 per uur.

*  v.a. prijs bij standaard woning met woonkamer, keuken, 1 badkamer, 1 toilet en 3 slaapkamers en eventueel zolder. Bij meer kamers prijs in offerte.

** afhankelijk van de hoeveelheid aan te schaffen accessoires.

Vanaf 25 km reisafstand € 0.25 per kilometer reisvergoeding.

Alle prijzen zijn exclusief BTW!

Daarnaast kunnen wij u vanuit ons eigen netwerk ook op weg helpen met schilders, keuken en/-of klusbedrijven met wie wij samenwerken.