Verkoopstyling

Verkoopstyling is het verkoopklaar maken van woningen met als doel een snellere verkoop tegen de hoogst haalbare prijs. Het is een stylingmethode die een woning zó presenteert dat zij voor zo veel mogelijk potentiële kopers aantrekkelijk wordt.

Wist u dat potentiële kopers op woningwebsites in de eerste 15 seconden bepalen of zij geïnteresseerd zijn in uw woning? Is de eerste indruk negatief, dan is in 95% van de gevallen de kans op verkoop klein. Daarom is het van essentieel belang dat u uw woning zo optimaal en aantrekkelijk mogelijk presenteert.

De beste presentatie verkrijgt u door een aantal dingen te combineren: licht, rust en ruimte. Als eigenaar is het vaak lastig om kritisch naar uw eigen inrichting te kijken. En voor een koper kan het moeilijk zijn om door de inrichting van de huidige bewoners heen te kijken. Daarnaast zijn goede foto’s ontzettend belangrijk. Uw woning kan prachtig zijn, maar met slechte foto’s zal dit niet overkomen op de online kijker. Optimale styling en professionele foto’s vormen dan ook het visitekaartje van uw woning.

 

WONINGFOTOGRAFIE

Goede aansprekende woningfotografie maakt uw woning aantrekkelijker en nodigt uit tot een bezichtiging. Desgewenst kunnen wij na de verkoopstyling van uw woning ook de woningfotografie verzorgen. De reportage bestaat uit minimaal 18-25 foto’s. Deze foto’s zijn geschikt voor een verkoopbrochure en internet.

TIJDELIJKE INRICHTING

Een leegstaande woning verkopen is niet eenvoudig. Veel potentiële kopers vinden het lastig zich de functie en mogelijkheden van een lege ruimte voor te stellen. Een lege woning lijkt vaak ook kleiner. De ervaring leert dat gemeubileerde woningen sneller verkopen. Wij kunnen ervoor zorgen dat de woning tijdelijk wordt ingericht met meubels en accessoires voor een huiselijke sfeer.

Prijs op aanvraag.

ADVIES/INTAKEGESPREK

Bij een advies/intakegesprek komen wij bij u langs om de woning persoonlijk te bekijken. Tijdens dit bezoek lopen we samen de woning door waarbij er met een objectieve blik naar uw woning wordt gekeken. Hierbij wordt gelet op o.a. meubelopstelling, kleurgebruik, lichtinval, functie van de diverse ruimtes en sfeer. U ontvangt tips en adviezen waarmee u zelf aan de slag kunt om de positieve aspecten van uw woning te versterken voor een bevorderende verkoop. Gemiddeld duurt dit gesprek één uur.

Voor het beste resultaat laat u dit advies opvolgen door een stylingsadvies op maat.